Bahçeşehir Koleji Lgs 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bahçeşehir Koleji Lgs 2019. 5 öğrenci de sadece 1 soruya yanlış cevap verdi. Böylece şimdilik üç kolejden yani bilfen, bahçeşehir ve doğa’dan 57 öğrenci sınavda full yapmış oldu.

Başarılarımız
Başarılarımız

İstanbul'un eğitim alanında adından söz ettirmiş başarılı kurumlarından olan özel okul, eğitim alanındaki tecrübesiyle, merkezi sınavlarda ve üniversite girişlerinde isminden başarılarla söz ettiriyor. Dünya standartlarındaki eğitimi gümüşhane’ye getiren bahçeşehir koleji, 90 sorudan oluşan 2019 liselere giriş sınavında (lgs) kampüs olarak 54,47 net ortalamasıyla il genelindeki 36,29 net ortalamasının açık ara üzerine çıkarak büyük bir başarı yakaladı. 2019 lgs’de 32 türkiye birincisi bahçeşehir kolejinden 1 haziran’da düzenlenen liseye geçiş sınavı’nda (lgs) henüz açıklanmayan sonuçlara göre 32 türkiye 1’incisi bahçeşehir kolejinden çıktı.

Başarılarımız

Lgs'de 4 türki̇ye bi̇ri̇nci̇si̇ şanliurfa'dan 851.303 öğrencinin eğitim gördüğü şanlıurfa'da 1 haziran 2019 tarihinde yapılan türkiye genelinde 1 milyon 29 bin 555, şanlıurfa'da ise 27 bin 428 öğrencinin katıldığı lgs'de siverek ortaokulu'ndan helin sude ağaçhanlı, ted koleji'nden mina tanburacı, bahçeşehir koleji'nden beyza kürüm ve endülüs koleji'nden suna. Liselere geçiş sınavı'nın (lgs) birincileri belli oldu. Bahçeşehir koleji, 2019 yılında da 32 lgs birincisi çıkartmıştı. İstanbul'un eğitim alanında adından söz ettirmiş başarılı kurumlarından olan özel okul, eğitim alanındaki tecrübesiyle, merkezi sınavlarda ve üniversite girişlerinde isminden başarılarla söz ettiriyor.

← bahçeşehir koleji şanlıurfa bursluluk sınavıbahçeşehir koleji şanlıurfa bursluluk sınavı →