Bilimiz Tubitak Gov Tr Ile Tubitak Gov Tr 4006

Pdf Cevap Anahtarı

Bilimiz Tubitak Gov Tr Ile Tubitak Gov Tr 4006. Tübi̇tak bilim fuarlarında etimesgut'un başarısı. Başvurular sistem üzerinden 16 ekim 2017 i̇le 1 aralık 2017 tarihleri arasında yapılabilecek.

4006TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru
4006TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru

Sonuç raporu ve i̇zleyici raporu ile proje sonuçlanır. Tübi̇tak 4006 bilim fuarları destekleme programı başvuruları sonuçlandı. Teknoloji ve yenilik destek programları başkanlığı (teydeb) proje değerlendirme ve i̇zleme sistemi (eteydeb) araştırmacı bilgi sistemi (arbi̇s) araştırma destek programları başkanlığı (ardeb) araştırmacı bilgi sistemi (arbi̇s) tübi̇tak ulusal araştırma.

4006TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru

Forumda daha önce yanıtlanan mesajlarda da belirtildiği gibi sonuç raporu tarafımıza ayrıca gönderilmeyecek bilimiz.tubitak.gov.tr adresinde sonuç bilgileri kısmı online doldurulacak. Tübi̇tak bilim fuarları destekleme programı çağrı metni yayınlandı. · fuarınız tamamlandıktan sora bilimiz.tubitak.gov.tr adresinde yer alan fuar sonuç raporu bölümünü doldurarak fuar sonuçlarınızı bildirmeniz gerekmektedir. 4006 programına yapılacak başvurular 22 ocak 2021 (saat 17.30) tarihine kadar.

← bilim ve mühendislikbilim ve mühendislik →