Bilimiz Tübitak 4006

Pdf Cevap Anahtarı

Bilimiz Tübitak 4006. Fuar yeri olarak, spor salonu, konferans salonu, kütüphane, okulun Proje çalıması yapan öğrenci ve danıman öğretmenlerin bavuruda bulunmadan önce kılavuzu dikkatle okumaları sorunsuz bir bavuru ve değerlendirme süreci için çok önemlidir.

Bilim ve Toplum Programları Çağrı Metinleri Yayınlandı
Bilim ve Toplum Programları Çağrı Metinleri Yayınlandı

Bi̇li̇m fuarlari sözleşme i̇mza süreci̇ uzatildi! Sonuç raporu ve i̇zleyici raporu ile proje sonuçlanır. Bilim fuarları başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Bilim ve Toplum Programları Çağrı Metinleri Yayınlandı

Bi̇li̇m fuarlari sözleşme i̇mza süreci̇ uzatildi! Tübi̇tak 2/24 8.bi̇li̇m fuarlari program, 2013 yılında başladı çağrı, yılda bir defa açılır hedef kitle: Sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine bilimsel metodolojiye uygun şekilde çalışmalar yaparak elde ettikleri araştırma sonuçlarını sergileyebilecekleri bilim fuarlarına destek verilmesini amaçlayan bir programdır. Proje çalıması yapan öğrenci ve danıman öğretmenlerin bavuruda bulunmadan önce kılavuzu dikkatle okumaları sorunsuz bir bavuru ve değerlendirme süreci için çok önemlidir.

← bilim kurgu ile ilgili hikayelerbilim kurgu ile ilgili hikayeler →