Bilimsel Yayın Puan Hesaplama 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Bilimsel Yayın Puan Hesaplama 2018. Puanınızı 27 haziran 2018'de yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe uygun olarak yeniden yazılan hesaplama aracı ile hesaplamak için akademik teşvik puanı hesaplama aracı ii sayfasını ziyaret ediniz. Akademik teşvik ödeneği yönetmeliği tümüyle değişti.

Şampiyon şimdiden belli! Spor Haberleri
Şampiyon şimdiden belli! Spor Haberleri

Şaban ünal osmaniye korkut ata üniversitesi, mühendislik fakültesi, makine mühendisliği bölümü öğretim üyesidir. Örümcek evreninde’ adlı animasyon da seriye aradan dahil olup yepyeni bir soluk. Sci indeksli yayın sayısı, uluslararası işbirliği ile yapılan sci indeksli yayın sayısı, bilimsel.

Şampiyon şimdiden belli! Spor Haberleri

İlk yazar tek isim 1 birim +2 i̇ki isim 0.50 birim +2 üç isim 0.33 birim +2 dört isimi 0.25 birim +2 beş isim ve üstü 0.20 birim +2 Bilimsel, sanatsal ve teknolojik faaliyetlerin teşvik edileceği yönetmeliğe göre, akademisyenler artık patent, bilimsel yayın, ödül, proje, araştırma, konuşma ve bildiri, atıf, tasarım ve sergilerden teşvik puanı alacak. Dikey geçiş sınavı geçtiğimiz pazar günü yapıldı. 2018 doçentlik puan hesaplama hizmeti.

← meslek lisesi alan puan hesaplamameslek lisesi alan puan hesaplama →