Bilsem E Kayıt Hakkı Kazananlar 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bilsem E Kayıt Hakkı Kazananlar 2019. Özel yetenekli öğrencilere yeteneklerini geliştirme üzere eğitim veren bilim ve sanat merkezleri'ne kayıt hakkı kazanan adaylar belli oluyor. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen bilsem kayıt evrakları ile kayıtlarını yapabilirler.

BİLSEM kayıtları ne zaman, hangi gün yapılacak? 2019 MEB
BİLSEM kayıtları ne zaman, hangi gün yapılacak? 2019 MEB

Bi̇lsem sonuçları itiraz süreci 28 ağustos 2019 çarşamba günü sona erecek. Bi̇lsem kayıtları bugün sona eriyor! Bi̇lsem sınav sonuçları sonuçları açıklandı özel yetenekli öğrencileri tespit etmek için gerçekleştirilen bi̇lsem sınav sonuçları erişime açıldı.

BİLSEM kayıtları ne zaman, hangi gün yapılacak? 2019 MEB

Sinif soru örnekleri̇ geçmiş dönemlere ait bi̇lsem soruları ve cevap anahtarları milli eğitim bakanlığı’na bağlı olan ölçme değerlendirme ve sınav hizmetleri genel müdürlüğü tarafından erişime açılıyor. Yetenek sınavında daha önceden belirlenmiş puanı alan öğrenciler resim ve/veya müzik yetenek alanı öğrencisi olarak bi̇lsem’e kaydedilir. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen bilsem kayıt evrakları ile kayıtlarını yapabilirler. Bi̇lsem'e kayıt hakkı kazananlar belli oldu!

← bilsem sınav soruları 3 sınıf 2020bilsem sınav soruları 3 sınıf 2020 →