Bilsem Gaziantep Sınav Sonuçları 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bilsem Gaziantep Sınav Sonuçları 2019. Bilindiği üzere, 19 ocak ile 24 mart tarihleri arasında grup taraması uygulanan bilim ve sanat merkezi sınavı sonuçlarının açıklanma tarihinde değişikliğe gidilmişti Özel yetenekli öğrencilere kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve topluma katkıda bulunabilmeleri için okullarda verilen eğitimi zenginleştiren ve farklılaştıran bir eğitim programı sunan bilim ve sanat merkezleri 81 ilde hizmet vermektedir.

Karavan Yollarda / Gaziantep H. Gözde Ertürk Kara Kitabı
Karavan Yollarda / Gaziantep H. Gözde Ertürk Kara Kitabı

Binlerce öğrenci büyük bir heyecan içerisinde. Bilsem bilsem sınavına hazırlık eğitimi ile çocuğunuz hem bilsem sınavını kazasın hem de okul derslerinde başarılı olsun. Bi̇lsem grup tarama sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih meb tarafından açıklandı.

Karavan Yollarda / Gaziantep H. Gözde Ertürk Kara Kitabı

Bi̇lsem sınav sonuçları ise www.meb.gov.tr adresinde 29 mart'ta açıklanacak. Sınıf genel zihinsel yetenek soruları, türkçe, matematik, bilsem tablet soruları ve cevapları, çıkmış sorular Bi̇lsem sınav sonuçları, 19 nisan cuma günü öğrenciler ve velilerin erişimine açıldı. Bi̇lsem sınav sonuçları sonuçları açıklandı özel yetenekli öğrencileri tespit etmek için gerçekleştirilen bi̇lsem sınav sonuçları erişime açıldı.

← hiç bir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olduhiç bir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu →