Bilsem Genel Yetenek Sınav Sonuçları 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bilsem Genel Yetenek Sınav Sonuçları 2019. Bi̇lsem sınav sonuçları ise www.meb.gov.tr adresinde 29 mart'ta açıklanacak. Sınıf düzeyinde yetenek alanlarına göre (genel zihinsel yetenek, resim, müzik) 896 bin 537 öğrenci aday gösterildi.

BİLSEM 2020 sınavı ne zaman? 2019 BİLSEM sınav soruları
BİLSEM 2020 sınavı ne zaman? 2019 BİLSEM sınav soruları

Bi̇lsem’lerde eğitim görmek isteyen öğrencilerin heyecanla beklediği ön değerlendirme aşaması başlıyor. Milli eğitim bakanlığı'nca (meb), özel yetenekli öğrencilerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen bilim ve sanat merkezleri (bi̇lsem) öğrenci seçme sınavının merakla. Grup tarama uygulaması 81 ilimizde, il tanılama sınav komisyonları tarafından belirlenen merkezlerde belirlenen tarihler arasında yapılacak.

BİLSEM 2020 sınavı ne zaman? 2019 BİLSEM sınav soruları

Bi̇lsem sinav sonuçlari ne zaman açiklanacak? Milli eğitim bakanlığı (meb) tarafından ilkokul 1, 2 ve 3. Milli eğitim bakanlığı'nca (meb), özel yetenekli öğrencilerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen bilim ve sanat merkezleri (bi̇lsem) öğrenci seçme sınavının merakla beklenen bireysel yetenek sonuçları açıklandı. Takvimle birlikte bi̇lsem ön değerlendirme ve bireysel değerlendirme tarihleri de paylaşıldı.

← bazı insanların varlığı bile mutluluk sebebibazı insanların varlığı bile mutluluk sebebi →