Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Nasıl Bakılır 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bursluluk Sınavı Sonuçlarına Nasıl Bakılır 2019. Meb tarafından sınav tarihi ise. İokbs sonuç sayfası yani milli eğitim bakanlığı meb 2019 bursluluk sınavı sonuçları sorgulama sayfası bugün sınava giren öğrenciler ve velileri tarafından arama motoru google’da en çok araştırılanlar arasında ilk sırlarda yer alıyor.

Bursluluk Sınavı Benim Koleji Gaziantep
Bursluluk Sınavı Benim Koleji Gaziantep

22 temmuz 2019 17:50 millî eğitim bakanlığı i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) sonuçları www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı. 2019 yılı i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) sonucu: Sınava katılan öğrenciler ile velileri sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi.

Bursluluk Sınavı Benim Koleji Gaziantep

Daha önce pybs şimdi ise i̇okbs adıyla gerçekleştirilen bursluluk sınavına katılan öğrenciler. Bilindiği üzere meb takvimine göre 2019 i̇okbs (bursluluk) sonuç tarihi 22 temmuz 2019 pazartesi yani bugün. İokbs sonuçları 22 temmuz 2019 tarihinden itibaren meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden duyurulacaktır. 2 haziran 2019 tarihinde yapılan i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları

← ilkokul 4 sınıf bursluluk sınavlarıilkokul 4 sınıf bursluluk sınavları →