Bursluluk Sınavı Yeri Öğrenme 2021

Pdf Cevap Anahtarı

Bursluluk Sınavı Yeri Öğrenme 2021. 2021 yılına ilişkin i̇okbs başvurularının tamamlanmasının ardından gözler sınav tarihine çevrildi. Milli eğitim bakanlığı tarafından gerçekleştirilen i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) için hazırlıklar sürüyor.

Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İşte 2021MEB İOKBS
Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İşte 2021MEB İOKBS

Bursluluk sınavı yerleri belli oldu mu sorusu meb tarafından yanıtlandı. 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarak yapılacak olan 2021 i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı sınav giriş bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bursluluk sınavı saat ve süresi sınava kısa süre kala öğrenci ve velilerin gündemine geldi.

Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İşte 2021MEB İOKBS

Bursluluk sınavı hangi okulda girilecek 2021 yılı için daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen sınava girecek öğrenciler giriş yerlerini merak ediyor. 3/4 öğrenciler, kılavuz ve ilgili mevzuata www.meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr adreslerinden ulaşabilecek. İşte sınav yerleri ve bursluluk sınavı giriş belgesi öğrenme ekranı. Sınav giriş yeri ilanı, sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr adresinden açıklanacak.

← derece koleji izmir bursluluk sınavıderece koleji izmir bursluluk sınavı →