Bursluluk Sınavına Kimler Girebilir 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bursluluk Sınavına Kimler Girebilir 2019. Özel okulda okuyan öğrencin bursluluk sınavına girebilir mi. Açık öğretim lisesi, meslekî açık öğretim lisesi, açık öğretim i̇mam hatip lisesi ve açık öğretim ortaokulu öğrencileri bursluluk sınavına giremezler.

Final Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman? 2020
Final Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman? 2020

Bu bursu almaya hak kazanan öğrenciler 18 yaşına kadar bu imkandan faydalanabiliyor. 2021 bursluluk sınavı ne zaman? Pybs bursluluk sınavı, 5'inci sınıftan 11'inci sınıfa kadar öğrencilerin girdiği, düşük gelirli öğrencilerin burs kazandığı bir sınavdır.

Final Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman? 2020

Önceden pybs adıyla gerçekleştirilen şu an i̇okbs adıyla yapılan bursluluk sınavı için başvuu şartları da belli. Örgün eğitim veren ilköğretim kuruluşlarının yani ortaokulların 8. Peki, bursluluk sınavı ne zaman yapılacak i̇okbs. Bursluluk sınavına kimler girebilir bursluluk sınavına girmek için ilk şart ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan yılın millî eğitim bakanlığı okul pansiyon ücretinin en azının 4 (dört) katını geçmemesi kaydıyla maddi imkânlardan yoksun bulunmak.

← nesibe aydın okulları diyarbakır bursluluk sınavı başvurunesibe aydın okulları diyarbakır bursluluk sınavı başvuru →