Bursluluk Sınavına Kimler Girebilir 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Bursluluk Sınavına Kimler Girebilir 2020. Parasız yatılılık veya bursluluk hakkından yararlanmak için sınava giren öğrencilerden;meslek lisesi, teknik lise, genel lise, imam hatip lisesi program türlerinde öğrenim gören 10.ve 11. Bursluluk sınavı hakkında açıklama yapan milli eğitim bakanı ziya selçuk, i̇okbs'ye girecek öğrencilerin bulundukları sınıfların birinci dönem müfredatından ve kazanımlarından sorumlu olacaklarını söylerken, ayrıca bu sınava girecek 10’uncu ve 11’uncu sınıf öğrencilerimiz 9’uncu sınıfın tüm müfredatından.

Final okulları bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı

Sınıf öğrencileri için okula kabul sınavı yapılmıştır. Ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9’uncu, 10’uncu ve 11’inci sınıflarında öğrenci olanlar bursluluk sınavına girebilir. Sınıf öğrencileri, ağustos 2018 tarihleri arasında okul müdürlüklerine başvurarak yatılılık ve bursluluk tercihlerini yapacaklardır.

Final okulları bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı

Pybs parasız yatılı bursluluk sınavı, devlet parasız yatılılık bursu ilköğretim ve lise öğrencilerine verilen bir. Bursluluk sınavı olan i̇kobs’ye girmek isteyen öğrenci aşağıdaki şartları karşılamalıdır. Sınıf öğrencileri 2020 bursluluk sınavına girerek eğitim bursu almaya hak kazanıyor. Maddeler halinde belirtmiş olduğumuz şartlara uyum sağlayan öğrenciler bursluk sınavına başvuruda bulunabilirler.

← 6 sınıf 2017 bursluluk sınavı soruları ve cevapları6 sınıf 2017 bursluluk sınavı soruları ve cevapları →