Büyük Ankara Koleji Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Büyük Ankara Koleji Bursluluk Sınavı 2020. Ucretsiz yaz okulu 14 ağustos'ta başlıyor. Büyük kolej bursluluk sınavını, 29 şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vadi Koleji Anaokulu İlkokul Ortaokul Özel Okul
Vadi Koleji Anaokulu İlkokul Ortaokul Özel Okul

Resmi̇ ve özel okullarin 4. Büyük değişim koleji olarak 3 mart 2019 da düzenlediğimiz bursluluk sınavı yapıldı. Eğitimin marka adreslerinden olan ve kampüsünün fiziksel yapısı ile de büyük beğeni toplayan abc okulları, 2021 2022 eğitim öğretim yılında öğrenci kabulü yapmak için, online hazırlık sınavı ve yüz yüze okula kabul ve bursluluk sınavı gerçekleştirecek.

Vadi Koleji Anaokulu İlkokul Ortaokul Özel Okul

Tüm velilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Doğa koleji bursluluk sınavı’nda iki gün boyunca büyük bir özveri ve titizlikle çalışan başarımızın en büyük mimarı öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Kütüphanesi, yüzme havuzları, spor salonları, modern derslik ve laboratuvarları ile 2018 yılı “en i̇yi. Metod eğitim kurumları, kuruluşundan bu yana öğrenme odaklı bir okul olarak çocuklarımızın eğitim ve öğretim yaşantılarını geliştirmeye açık programlarla ve dershane deneyimleriyle öğrencilerimizi okul dışı arayışlara yönlendirmeden eğitim ve öğretimin tüm araçlarını kullanarak onların hedeflerine bilinçli bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır.

← abc eryaman bursluluk sınavıabc eryaman bursluluk sınavı →