Ders Dağıtım Çizelgesi 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Ders Dağıtım Çizelgesi 2017. Bu kategoride ders dağıtım çizelgesi dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Meb talim terbiye kurulu başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki i̇lköğretim kurumları haftalık ders dağıtım çizelgesi açıklamalarının 6.

MEB 20182019 ORTAÖĞRETİM (LİSE) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
MEB 20182019 ORTAÖĞRETİM (LİSE) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki diğer tüm yönetici ve i̇dareci dosyaları linkine tıklayabilirsiniz. Devlet okullarımıza 2018 eylül ayından itibaren kaşif k12 haftalık ders dağıtım programını kazandırmaya başladık. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya butonları ile facebook.

MEB 20182019 ORTAÖĞRETİM (LİSE) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

Program ile çarşaf liste çıkarma, öğretmenlik, derslik, grup ya da sınıflar için toplam ders saati görmebilme ayrı, ayrı gösterebilme, genel öğretim olan. Ölçeği görsel sanatlar ve teknoloji tasarım dersleri için de kullanabilirsiniz. Sinif ortak dersler türk di̇li̇ ve edebi̇yati (*) 5. Dosya üzerinden mebbis bilgilerinizle giriş yaparak ilgili adımları.

← performans ödevi konu dağılım çizelgesiperformans ödevi konu dağılım çizelgesi →