Diploma Puanı Hesaplama Lise 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Diploma Puanı Hesaplama Lise 2017. Açık liseler, normal örgün eğitimden farklı olarak ders geçme üzerine kurulmuştur. Mesaj gönderen thunder » cum ara 29, 2017 8:06 pm arkadaşlar merhaba, mesleki açık öğretim lisesi diploma puanı hesaplama işlemi hakkında bilgisi olan var mı?

Gıda Mühendisliği Bölümü KPSS Atama Puanları 2018
Gıda Mühendisliği Bölümü KPSS Atama Puanları 2018

Mesaj gönderen thunder » cum ara 29, 2017 8:06 pm arkadaşlar merhaba, mesleki açık öğretim lisesi diploma puanı hesaplama işlemi hakkında bilgisi olan var mı? Lise mezuniyet puanı hesaplanırken, yılsonu başarı puanlarının ortalaması alınır ve ortaöğretim başarı puanının hesaplanması için kullanılır. Üniversite yerleştirme puanı, tyt ve ayt’de yapılan netlerden elde edilen puanın üzerine obp eklenmesi ile oluşuyor.

Gıda Mühendisliği Bölümü KPSS Atama Puanları 2018

Açık öğretim lisesi diploma notu nasıl hesaplanır? Lise mezuniyet puanı (ortaöğretim bitirme notu) hesaplama lise mezuniyet puanını hesaplamak istediğiniz öğrencinin 9. Mesaj gönderen thunder » cum ara 29, 2017 8:06 pm arkadaşlar merhaba, mesleki açık öğretim lisesi diploma puanı hesaplama işlemi hakkında bilgisi olan var mı? Yukarıdaki örnek sonuç belgesinde 90,28 olan diploma notunu önce 5 ile çarparak:

← lys puan hesaplama okul puanı dahillys puan hesaplama okul puanı dahil →