Dünyanın En Etkili Bilim Insanları Listesi 2021

Pdf Cevap Anahtarı

Dünyanın En Etkili Bilim Insanları Listesi 2021. Hikmet kerem cığızoğlu yer aldı. 19 ekim 2021 tarihinde stanford üniversitesi tarafından elsevier veri tabanında yayınlanan ve 2020 alıntı yılına göre, ilk %2 lik dilimde bulunan dünyanın en etkili bilim i̇nsanları listesi;

“Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi” Açıklandı
“Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi” Açıklandı

29 aralık 2021) stanford üniversitesi tarafından hazırlanan “dünyanın en etkili bilim i̇nsanları” listesinde ankara üniversitesinden 23 akademisyen yer aldı. 22 anabilim dalı ve 176 alt bilim dalında dünyadaki bilim insanları arasından ilk yüzde 2'lik dilime giren bilim insanlarından oluşan liste plos biology dergisinde. 28 ekim 2021 23:13 i̇tü'lü 50 bilim insanı dünyanın en etkili bilim i̇nsanları listesine girdi.

“Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi” Açıklandı

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, stanford üniversitesi koordinasyonluğunda abd'li ve hollandalı bilim insanlarından oluşan bir ekip tarafından yaklaşık 7 milyon araştırmacı üzerinde yürütülen çalışma sonucunda belirlenen ve plos biology adlı bilimsel dergide de yer alan dünyanın en etkili bilim i̇nsanları listesi yayımlandı. Üniversiteden yapılan açıklamada, abd'deki stanford. Atilla levent tuna, metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü öğretim üyesi prof. İnönü üniversitesinden 10 akademisyen büyük bir başarıya imza atarak alanlarına yaptıkları katkılarla dünya literatüründe ilk yüzde 2’lik dilimde yer aldı.

← bilsem şifre soruları nasıl çözülürbilsem şifre soruları nasıl çözülür →