E Okul Meb Gov Tr Bursluluk Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

E Okul Meb Gov Tr Bursluluk Sınavı 2018. Özel yetenekli̇ öğrenci̇leri̇ i̇lkokuldan li̇seye kadar destekleyen bi̇lsem kari̇yer rehberli̇k programi hazirlandi Ve 11.sınıf öğrencileri bursluluk sınav tarihi belli oldu.

İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

Özel yetenekli̇ öğrenci̇leri̇ i̇lkokuldan li̇seye kadar destekleyen bi̇lsem kari̇yer rehberli̇k programi hazirlandi Sınavın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala i̇okbs sınav sonuçları açıklanmadı. A) %10’u “kanunlarla özel hak tanınan öğrenciler”e, b) %5’i bakanlığa bağlı resmî okul veya kurumlarda kadrolu veya sözlemeli olarak çalıan, emekli olan veya vefat eden öğretmenlerin öğrenci olan çocuklarına, c) %5’i ailesinin oturduğu yerleim biriminde.

İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu

E okul öğrenci giriş sayfası, meb.gov.tr pybs i̇okbs bursluluk sınavı sonuçları pybs, i̇okbs bursluluk sınavı sonuçlarını öğrenmek isteyenler buraya. 1) her yıl tespit edilen parasız yatılılık veya bursluluk kontenjanlarının; 2018 yılı pybs sonucu parasız yatılılık veya bursluluktan faydalanma hakkı kazanan öğrenciler okul tercihi yapacaklar. Ve 11.sınıf öğrencileri saat 14.00 da pybs sınavına girecek ve sınav süresi 120.

← bursluluk sınavı başvuruları 2017bursluluk sınavı başvuruları 2017 →