Ek Puan Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Ek Puan Hesaplama 2016. Aylık katsayı (maaş katsayısı), taban aylık katsayısı, yan ödeme katsayısı dır. Örnek bi̇r uygulama meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü mezunu aday:

Kütüphane FMD Özel Öğretim Kursu Eğitim Danışmanlığı
Kütüphane FMD Özel Öğretim Kursu Eğitim Danışmanlığı

Sınav ardından doğru ve yanlışlarını görmek isteyen öğrenciler için 2016 ygs puan hesaplama sistemi. İşinize yarayacağını düşündüğümüz faydalı bir uygulamayı sizlerle paylaşıyoruz: 4 yıllık lise ortalaması 70 olsun.

Kütüphane FMD Özel Öğretim Kursu Eğitim Danışmanlığı

2016 yılı için okul puanı hesaplama sistemimizde hiç bir formül kullanmadan sitemizde bulunan diplomu puanı hesaplama aracına mezuniyet belgesindeki diploma notunu girerek size okuldan kaç puan geleceğini yaklşakı olarak sorgulayabilirsiniz. 26 kasım 2016 29 aralık 2016 yenirehberlik okul birincilerine ne kadar ek puan verilir? (yani mesela elektrik bölümü mezunu olup muhasebe tercih edecekseniz size ek puan gelmeyecek, oraya bakmanıza da gerek yok.) Ek puan meslek liseli ya da anadolu öğretmen liseli adaylarda ortaöğretim başarı puanının 0,18 katsayı ile çarpılarak sınav puanına eklenmesiyle elde edilen bir yerleştirme puan türüdür.

← anadolu imam hatip lisesi puan hesaplamaanadolu imam hatip lisesi puan hesaplama →