Ek Puan Hesaplama 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Ek Puan Hesaplama 2020. Öğretmenlik bölümlerini seçen anadolu öğretmen lisesi mezunları i̇lahiyat bölümlerini seçen i̇mam hatip lisesi mezunları teknik yükseköğretim bölümlerini seçen teknik ortaöğretim kurumları Obp hesaplama ile ek puan alabilecek bölümler şunlardır:

EDUCA ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI İSTANBUL Tanıtım Videoları
EDUCA ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI İSTANBUL Tanıtım Videoları

Lgs puan hesaplama motoru 2022,2021 lgs puan hesaplama nasıl yapılır?,liseye giriş sınavı,meb robotu,lgs yüzdelik dilim hesaplama,lgs sıralama hesaplama,lgs puan hesaplama motoru,lgs yüzdelik dilim,8.sınıf lgs puan hesaplama ile. 'ek puan' verilecek programlar değişti.anadolu öğretmen liseleri ile öğretmen liselerinden mezun olanlar, coğrafya, felsefe grubu, matematik, tarih, türk dili ve edebiyatı, biyoloji, fizik, kimya öğretmenliklerini seçmeleri halinde yine ek puan alabilecekler. Son olarak bulunan öbp 0,6 ile çarpılarak dgs puan hesaplama sistemine eklenecek.

EDUCA ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI İSTANBUL Tanıtım Videoları

Son olarak bulunan öbp 0,6 ile çarpılarak dgs puan hesaplama sistemine eklenecek. Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız. Tyt, say, ea ve söz olmak üzere puan türünüze hesaplama gerçekleştirilir. Öğrencinin yerleştirme puanı ise obp’nin bu ham puana eklenmesi ile bulunur.

← tm 3 390 puan hesaplamatm 3 390 puan hesaplama →