Elektronik Ehliyet Deneme Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Elektronik Ehliyet Deneme Sınavı 2019. İnsan faktörünün kazalarda oynadığı rolü belirlemek ve araştırma bulgularından yola çıkarak, kazaları engelleyebilecek önlemler üretmek aşağıdakilerden hangisinin alanına girer? Elektronik ehliyet sınavına hazırlanan sürücü adaylarına özel olarak hazırlanmış 19.

2019 Ehliyet Alma Yaşı Kaçtır?
2019 Ehliyet Alma Yaşı Kaçtır?

Ehliyet sınav soruları aralık 2021 soru kitapçığını online olarak çözebilirsiniz. Ehliyet sınavı na hazırlanan adaylar, geçmiş yıllara ait çıkmış ehliyet sınav soruları ve cevapları ile yine bu sınavlardan hazırlanan online ehliyet testlerini çözerek sınava en iyi şekilde hazırlanabilir. 2019 yılı güncel direksiyon sınav ücreti belirlendi.

2019 Ehliyet Alma Yaşı Kaçtır?

Her ay 1 ki̇şi̇ye 500tl değeri̇nde olan sürücü belge karti i̇çi̇n olan harç ücreti̇ni̇ karşiliyorum. Geçmiş yıllarda sorulan ehliyet sınav sorularından oluşan ehliyet deneme sınavı arşivi. Ehliyet sınav ücretini ödemeden elektronik sınava giremezsiniz. Ehliyet elektronik ehliyet sınavına girecek olanlar için hazırladığımız sürücü adaylarımıza yönelik hazırlanan 6.

← bilsem 3 sınıf deneme sınavıbilsem 3 sınıf deneme sınavı →