En Iyi Bilim Kurgu Filmleri 2010

Pdf Cevap Anahtarı

En Iyi Bilim Kurgu Filmleri 2010. Hollywood'un ve dünyanın sunduğu en iyi bilim kurgu filmlerini izleyin. Ex machine (2014) bu listedeki filmlerin çoğunun belirli sınırları ve sinema dünyasının klasikleşmiş sonlarına sahipler.

Werner Herzog arşivleri En iyi ve yeni Filmler
Werner Herzog arşivleri En iyi ve yeni Filmler

2020’ye sayılı günler kalmışken sizler için son 10 yılın en iyi 10 bilim kurgu filmini derledik. Ex machine ise bu dediğimiz ifadelerin hiç birisine uymayan cinsten. Zamanda yolculuk, uzay, dünyanın sonu, farklı gezegen, robotlar, kontrolden çıkmış deneyler gibi konuları ele alan yüksek bütçeli bilim kurgu filmleri şüphesiz son yıllarda sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği filmler arasında ilk sıralarda yer almakta.

Werner Herzog arşivleri En iyi ve yeni Filmler

Haydi yine iyisiniz, en iyi netflix bilim kurgu filmlerini seçmek için saatlerce gezinmeye ihtiyacınız yok. Zeki ama içine kapanık biri olarak genetik alanında eski kız arkadaşı betty ross ile yaptığı araştırmalara yoğunla. Tüm zamanların en iyi 50 bilim kurgu filmi i̇ngiltere merkezli sinema dergisi total film, tüm zamanların en iyi bilim kurgu filmlerini derledi. Bilim adamı bruce banner'ın bir öfke yönetimi problemi vardır.

← jeomorfoloji hangi bilim dallarından yararlanırjeomorfoloji hangi bilim dallarından yararlanır →