Eral Okulları Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Eral Okulları Bursluluk Sınavı 2020. Yeni sınav tarihleri açıklandıkça sayfa güncellenecektir. Sınav 4 farklı seansta düzenlenecek.

MEB TRABZON SÜRMENE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEB TRABZON SÜRMENE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Eral'lı olmak isteyen öğrencilerimizi 11 ocak 2020 tarihinde sınavımıza bekliyoruz. Eral ortaokulu fiyatları, fiyat listesi, kardeş / öğretmen indirimi, bursluluk sınavı, erken kayıt indirimleri hakkında bilgi almak, okulun adres, telefon ve iletişim bilgilerine ulaşmak veya okuldan ücretsiz randevu almak için lütfen bilgi formunu doldurun. Okul hakkındaki yorumları okumak için aşağıdaki yorumlar kısmına gözatabilirsiniz.

MEB TRABZON SÜRMENE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Sınav 11.00, 13.00 ve 15.00 olmak üzere üç seansta uygulanacak. Tarihi geçmemiş ve hala başvuru alan okullar kırmızı renkle gösterilmiştir. Eral i̇lkokulu fiyatları, fiyat listesi, kardeş / öğretmen indirimi, bursluluk sınavı, erken kayıt indirimleri hakkında bilgi almak, okulun adres, telefon ve iletişim bilgilerine ulaşmak veya okuldan ücretsiz randevu almak için lütfen bilgi formunu doldurun. Era koleji bursluluk sınav sonuçları sınavdan sonraki bir hafta içinde açıklanacaktır.

← ekol koleji bursluluk sınavıekol koleji bursluluk sınavı →