Eğitim Bir Sen Görevde Yükselme Deneme Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Eğitim Bir Sen Görevde Yükselme Deneme Sınavı 2018. Siz değerli üyelerimizin yapılacak olan görevde yükselme sınavına daha iyi hazırlanmanızı sağlayacak ve bu sınavda başarılı olmanız için ücretsiz olarak hazırlanan “görevde yükselme ve unvan değişikliği kitabını” üyelerimize teslim ettik. Milli eğitim bakanlığı, 13.09.2014 tarihli m.e.b.

EBS Eğitimciler Birliği Sendikası Sivas 2 Şubesi
EBS Eğitimciler Birliği Sendikası Sivas 2 Şubesi

Ki̇tap yargı yayınları gys milli eğitim bakanlığı şube müdürlüğü sınava son bakış anahtar notlu 10 deneme sınavı kitap iki bölüm halinde ele alnmıştır. Merkez teşkilatı görevde yükselme sınavı soruları ve cevap anahtarlarını yayımladı. Soru ve cevaplar i̇çi̇n tiklayiniz.

EBS Eğitimciler Birliği Sendikası Sivas 2 Şubesi

En son 2014 yılında yapılan meb şube müdürlüğü sınavına yaklaşık 35 bin aday katılmıştı. Yapılacak bu sınav için sendikamızca online deneme sınavını her konudan 10 soru ve cevap şeklinde hazırlanmış olup. Alanında uzman kişilerin görev alacağı kurs yapılacak deneme. “milli eğitim bakanlığı personelinin görevde yükselme unvan değişikliği ve yer değiştirme suretiyle atanması hakkında yönetmelik” hükümleri doğrultusunda taşra teşkilatı il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme yoluyla atama.

← yds deneme sınavı akınyds deneme sınavı akın →