Gürçağ Koleji Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Gürçağ Koleji Bursluluk Sınavı 2019. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler.

OMÜ Vakfı Koleji Bursluluk Sınavı Tamamlandı OMÜ
OMÜ Vakfı Koleji Bursluluk Sınavı Tamamlandı OMÜ

Başarı ise, başaracağim diye başlayarak sonunda başardim diyebilenindir. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler.

OMÜ Vakfı Koleji Bursluluk Sınavı Tamamlandı OMÜ

Sınıflarımıza kontenjan dâhilinde not ortalaması 80.00 ve üzerinde olan başarılı öğrenciler, okulumuzda uygulanacak gürçağ düzey belirleme ve bursluluk sınavı sonucu ön görüşme ile alınmaktadır. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler. Sınıf öğrencileri 9 mart 2019 günü yapılacak olan gürçağ okulları bursluluk sınavına başvuruda bulunup katılabilirler.

← 2019 bursluluk sınavı 9 sınıf taban puanı2019 bursluluk sınavı 9 sınıf taban puanı →