Hizmet Alanlari Ve Hizmet Puanlari Çizelgesi 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Hizmet Alanlari Ve Hizmet Puanlari Çizelgesi 2017. Milli eğitim bakanlığı öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin 38. Yönetmeliğin hizmet bölgeleri başlıklı 46.

SIFIR ATIK PROJESİ
SIFIR ATIK PROJESİ

Eğitim kurumlarının yer aldığı hizmet alanları ve bu hizmet alanları için öngörülen hizmet puanları tebliğler dergisinde yayımlanır. Çeli̇k hi̇zmete özel yapilar (sanayi yapıları, silolar, depolar, soğutma kuleleri, su ve. Meb öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği eki’nde yer alan “hizmet alanları ve hizmet puanları çizelgesi” değişti ve güncellendi.

SIFIR ATIK PROJESİ

2022 yılında gireceğiniz üniversite sınavına göre yapacağınız tercihler için aşağıdaki taban puanları ve sıralama verilerinden yararlanabilirsiniz.bunun yanında tablodan bölümün puan türünü, üniversitelerin vakıf mı veya devlet üniversitesi mi olduğunu ve bölümlerin genel kontenjan ve genel. Güncelleme, aralık ek 2018 tarihli ve 2735 sayılı milli eğitim bakanlığı tebliğler dergisinde yayımladı. Hi̇zmet alanlari ve hi̇zmet puanlari çi̇zelgesi̇. (1)öğretmen ihtiyacı, coğrafi durum, ekonomik ve sosyal yönden gelişmişlik düzeyi, ulaşım şartları.

← imza çizelgesi veli toplantısıimza çizelgesi veli toplantısı →