Idareci Ek Ders Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Idareci Ek Ders Çizelgesi 2018. Bu kategoride ek ders çizelgesi dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. 4 numaralı alt bendi uyarınca müdür ve müdür başyardımcılarına ödenmekte olan ek ders ücreti haftada 4 saat, 7 numaralı alt bendi uyarınca müdür yardımcılarına ödenmekte.

Otomatik Ek Ders Puantaj Hesaplama Programı
Otomatik Ek Ders Puantaj Hesaplama Programı

Bu faaliyetler için alınacak onayda ek ders görevi verilen personelin adı, unvanı, girecekleri dersler ile saat sayısı gibi hususlar belirtilir. Bazı okullarda liyakat sahibi idareciler tarafından her ay idareci ve öğretmenlerin ek ders çizelgesi imza karşılığı durulmakta ve hatta çizelge asılmakta iken bazı okullarda ise idareciler tarafından türlü türlü bahanelerin arkasına sığınılarak malesef devlet sırrı gibi okul personeline ne imzalatılmakta nede gösterilmektedir. H a f t a l i k d e r s s a a t i̇ s a y i s i mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği yöneti̇ci̇ ve öğretmenleri̇ni̇n haftalik ders ve ek ders saatleri̇ne i̇li̇şki̇n çi̇zelge 12

Otomatik Ek Ders Puantaj Hesaplama Programı

2017 yılı ağustos ayında yapılan toplu sözleşme gereği, daha önce 20 saat ek ders ücreti alan ilkokul, ortaokul ve lise müdürlerine ilave 4 saat ek ders, müdür başyardımcılarına 4 saat ek ders, 18 saat alan müdür yardımcılarına ise 1 saat ek ders ilavesi yapıldı. Okul sporları, halk oyunları ve izcilik faaliyetleri kapsamında görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, ulusal bayram ve genel tatiller ile cumartesi, pazar, yarıyıl ve yaz tatili de dahil olmak üzere fiilen görev yaptıkları her gün için 3 saat ek ders görevi yapmış sayılacak. 21/07/2007 tarih ve 26589 sayılı resmi gazetede yayınlanan 2007/12399 karar nolu ders ve meb yönetici ve öğretmenlerin ek ders saatlerine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına dair karar, meb personel. Buna göre, 2018 ocak ayından.

← 2019 2020 sınıf nöbet çizelgesi2019 2020 sınıf nöbet çizelgesi →