Ihl Haftalık Ders Çizelgesi 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Ihl Haftalık Ders Çizelgesi 2017. Talim terbiye kurulu liselerin ders programını yayınladı. Açık i̇hl yüzyüze eğitim dersleri;

İlköğretimde haftalık ders çizelgesi değişti
İlköğretimde haftalık ders çizelgesi değişti

Liselerin tamamında ders saatleri 35'e sabitlendi. 6 ekim 2021 13:49 417398. Sınıflarda uygulanacak haftalık ders çizelgeleri i̇mam hatip ortaokulları haftalık ders çizelgesi ve 19/09/2016 tarihli ve 66 sayılı talim ve terbiye kurulu kararı ile i̇mam hatip ortaokulu haftalık ders çizelgesinin “çizelgenin uygulanması ile i̇lgili açıklamalar” bölümünün 4.

İlköğretimde haftalık ders çizelgesi değişti

Mi̇llî eği̇ti̇m baklanliği anadolu i̇mam hati̇p li̇sesi̇ haftalik ders çi̇zelgesi̇ dersler 9. Anadolu i̇mam hatip lisesi 9. Sınıflarda uygulanacak haftalık ders çizelgeleri i̇mam hatip ortaokulları haftalık ders çizelgesi ve 19/09/2016 tarihli ve 66 sayılı talim ve terbiye kurulu kararı ile i̇mam hatip ortaokulu haftalık ders çizelgesinin “çizelgenin uygulanması ile i̇lgili açıklamalar” bölümünün 4. B) birden fazla okulda ders görevi bulunan öğretmenlere kadrosunun bulunduğu okulda, kadrosunun bulunduğu okulda dersi yoksa en çok ders okuttuğu okulda nöbet görevi verilir.

← müzik not verme çizelgesimüzik not verme çizelgesi →