Ihtiyaç Kpss Puan Hesaplama 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Ihtiyaç Kpss Puan Hesaplama 2015. Ösym verileriyle %99,9 aynı olan tek kpss puan hesaplama robotudur. Ösym, bu yıl geçen yıldan farklı olarak kpss sınav sonuçlarını öabt yapılmadan açıkladı.

Tercih Robotu
Tercih Robotu

Ösym birebir uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır.kpss puan hesapla. Öğretmenlik alan sınavı testi (öabt) deneme sınavlarındaki doğrularınızı, yanlışlarınızı girin biz puanınızı hesaplayalım. Mayıs 2015 tarihinde meb tarafından tebliğler dergisinde okulların hizmet alanları, puanları, hizmet süreleri tablosu yayınlanmıştır.

Tercih Robotu

Ödeme, itiraz, cevap, dava açma ve zaman aşımı gibi işlemler için öngörülen sürelerin bitiş tarihini mali tatil ve adli tatil gibi dönemleri de hesaba katarak kolayca tespit edebilmeniz için hazırladığımız hukuki süre hesaplama aracı hukuki hesaplamalar altına eklendi. 2015 ile arasında 7 puan fark var, hesaplamada bir hata var. Burada öğretmenlik (kpss10), önlisans (kpss93) ve ortaöğretim (kpss94) için 2017 yılı kpss puanlarınızı hesaplayabilirsiniz. Mayıs 2015 tarihinde meb tarafından tebliğler dergisinde okulların hizmet alanları, puanları, hizmet süreleri tablosu yayınlanmıştır.

← e okuldan puan hesaplama kendin nasıl yapabilirsine okuldan puan hesaplama kendin nasıl yapabilirsin →