Ikili Öğretim Ders Giriş Çıkış Saatleri Çizelgesi 2017 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Ikili Öğretim Ders Giriş Çıkış Saatleri Çizelgesi 2017 2018. Peki okula saat kaçta gidilecek, ders saat kaçta başlıyor sizler için bilgi veriyoruz. Tekli öğretim yapan okullarda saat.

Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi
Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hocam okulöncesi yönetmelik kitabında yarım gün ve tam gün ders saatleri çizelgesi mevcut,öyle keyfii kafaya göre ders saatleri ayarlaması olmaz,yönetmelikte ders saatleriniz mevcuttur. Adana i̇l milli eğitim müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, derslere başlama saati en erken 08.00, en geç 09.30 olarak, ikili eğitim yapan okullarda ise en erken 07.00, en geç 08.00 olarak belirlendi. Beni hatırla facebook platformu giri.

Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi

İlkokul, ortaokul ve liselerde ders zili çalma saatleri 2 farklı şekilde. Buna göre ortaokullarda normal öğretim ve ikili öğretim giriş çıkış saatleri şu şekilde açıklanabilir: Adana i̇l milli eğitim müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, derslere başlama saati en erken 08.00, en geç 09.30 olarak, ikili eğitim yapan okullarda ise en erken 07.00, en geç 08.00 olarak belirlendi. Normal ve ikili öğretim uygulamasını aynı anda yapan i̇lköğretim okulları her iki zaman çizelgesinide aynı anda uygulayabilir.

← çek takip çizelgesiçek takip çizelgesi →