Ilkokul Görsel Sanatlar Dersi Haftalık Ders Çizelgesi 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Ilkokul Görsel Sanatlar Dersi Haftalık Ders Çizelgesi 2019. Bu nedenle, i̇lkokul 4.sınıfta tüm dersler zorunlu olarak okutulacak. 123 12.09.2018i̇lköğretim kurumları (i̇lkokul ve ortaokul) haftalık ders.

20192020 İlkokul Ortaokul Haftalık Ders Programları
20192020 İlkokul Ortaokul Haftalık Ders Programları

Sanat ve spor, görsel sanatlar, müzik, spor ve fiziki etkinlikler dersleri öğrencilerin tercihlerine bağlı olarak iki (2) ya da dört (4) ders saati olarak seçilebilir. Görsel sanatlar dersleri öğrencilerin yaratıcı yönlerini, hayal güçlerini, zeka ve yeteneklerini desteklemeye, geliştirmeye yönelik olarak planlanmaktadır. İlköğretim kurumları (i̇lkokul ve ortaokul) haftalık ders çizelgesi bakanlığımızın, ilköğretim kurumları haftalık ders çizelgesi uygulamalarına yönelik yapılan nicel ve nitel araştırma sonuçlarıyla birlikte eğitim yöneticileri, maarif müfettişleri, özel okul temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve velilerimizden de.

20192020 İlkokul Ortaokul Haftalık Ders Programları

Görsel sanatlar dersleri öğrencilerin yaratıcı yönlerini, hayal güçlerini, zeka ve yeteneklerini desteklemeye, geliştirmeye yönelik olarak planlanmaktadır. Görsel sanatlar 1 saat müzik 1 saat beden eğitimi ve spor 2 saat teknoloji ve tasarım 2 saat 7. Değerli velilerimiz, öğrenci ihtiyaç listesinde yer alan malzemeleri okulumuzun anlaşmalı olduğu nokta kırtasiye‘nin www.okullisteleri.com adresinden indirimli fiyatlarla temin edebilirsiniz. Görsel sanatlar dersleri öğrencilerin yaratıcı yönlerini, hayal güçlerini, zeka ve yeteneklerini desteklemeye, geliştirmeye yönelik olarak planlanmaktadır.

← hizmet çizelgesi mebbishizmet çizelgesi mebbis →