Istanbul Özel Okullar Bursluluk Sınavları 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Istanbul Özel Okullar Bursluluk Sınavları 2019. 2019 yılında bahçeşehir koleji, uğur koleji, bilfen ve ted gibi okullar bursluluk sınavları yapacak. Bilfen koleji giriş sınavı ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilir, sınav başvurunuzu online olarak tamamlayabilirsiniz.

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLERİNDEN "GELECEĞİN
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLERİNDEN "GELECEĞİN

Kabul sınavı, alım sınavı, giriş sınavı, bursluluk sınavı ve düzey belirleme sınavı gibi değişik başlıklarda duyurulan bu sınavlar her yıl. Özel okullar bursluluk sınavları 2022 tarihleri, pek çok özel okul 2020 ve 2021 senelerinde bursluluk sınavı gerçekleştirdi. Bursla öğrenci kapma yarışı eğitim kurumlarında yarıyıl tatili yaklaşsa da tanıtım yarışı devam ediyor.

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLERİNDEN "GELECEĞİN

Ben de sizler için okulların sınav tarihlerini derledim. Okan koleji bursluluk sınavı okan koleji bursluluk sınavı 11 ocak 2020 tarihinde yapılacaktır. Özel okul bursluluk sınavı, sadece okula yeni başlayanlar için değil aynı zamanda ara geçiş ile özel okulda eğitim almak isteyen öğrenciler içinde büyük önem taşıyor. Bilfen koleji giriş sınavına katılmak isteyenler için sınav tarihleri açıklandı.

← 2014 parasız yatılılık ve bursluluk sınavı sonuçları2014 parasız yatılılık ve bursluluk sınavı sonuçları →