Istek Vakfı Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Istek Vakfı Bursluluk Sınavı 2019. 1985 yılında sayın bedrettin dalan tarafından kurulan i̇stek vakfı, atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmektedir. Sınava başvuru hakkında bilgi almak için yukarıdaki başvuru formunu doldurunuz.

İSTEK Okulları Öğrenci Bilgi Sistemi
İSTEK Okulları Öğrenci Bilgi Sistemi

Kyk burs ve kredisi ne kadar oldu? Dönem olarak 2022' i seçerek sınav kaydı girişi yapabilirsiniz. Bu düşünce ışığında, milli ve manevi değerlere sahip, bilimsel ve özgün düşünce yapısına haiz genç dimağlara aşağıda belirtilen genel esaslar dahilinde eğitim ve.

İSTEK Okulları Öğrenci Bilgi Sistemi

Maddesi hükmü ile milli eğitim bakanlığı olarak belirlenmiştir. Admin comment (0) kolejlerin birinci sınıf kayıt süreçleri devam ederken, okullar bir yandan da ara sınıflarına öğrenci almak için öğrenci alım sınavlarını yapmaya başladı. Istek@istek.k12.tr (okullar ile ilgili maillerinizde hangi okul hakkında iletişime geçtiğinizi lütfen belirtiniz.) görüş ve öneri. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder mustafa kemal atatürk’ün fikri hür,vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme ülküsünü şiar edinmiş olan i̇stek i̇stanbul eğitim ve kültür vakfı;

← samsun kavram okulları bursluluk sınavısamsun kavram okulları bursluluk sınavı →