Itü Geliştirme Vakfı Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Itü Geliştirme Vakfı Bursluluk Sınavı 2020. İtü geliştirme vakfı okulları öğrencilerine doğru ve etkili çalışma yöntemlerini öğreterek, akademik yönü güçlü, bilgiye erişmede sorun yaşamayan, öğrendiklerini hayatın içinde kullanabilen, analiz yapabilen, sorunlar ile karşılaştığında kendine çözüm yolları oluşturabilen nesiller yetiştirmek adına 2000 yılından bu. İtü geliştirme vakfı okulları hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

10. Okul Çalıştayımızı Gerçekleştirdik İTÜ Geliştirme
10. Okul Çalıştayımızı Gerçekleştirdik İTÜ Geliştirme

İtü geliştirme vakfı okulları, 246 yıllık köklü geçmişi ile dünyanın en eski teknik üniversitelerinden i̇stanbul teknik üniversitesi ailesinin bir parçası olarak “ana kucağından i̇tü’ye” anlayışı ile 2000 yılında i̇tü ayazağa yerleşkesinde eğitim öğretime başlamıştır. Başvuru ile ilgili ayrıntılar aşağıda yer almaktadır. İtü geliştirme vakfı okulları, 247 yıllık köklü geçmişi ile dünyanın en eski teknik üniversitelerinden i̇stanbul teknik üniversitesi ailesinin bir parçası olarak “ana kucağından i̇tü’ye” anlayışı ile 2000 yılında i̇tü ayazağa yerleşkesinde eğitim öğretime başlamıştır.

10. Okul Çalıştayımızı Gerçekleştirdik İTÜ Geliştirme

Itü geliştirme vakfı okulları giriş sınavı 9 mart 2019 cumartesi günü yapacak. Bilgi almak ve başvurmak için tiklayiniz. Okula giriş sınavlarımız 8 şubat 2020'de! İtü geliştirme vakfı okulları hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

← marmara koleji izmit bursluluk sınavımarmara koleji izmit bursluluk sınavı →