Izmir Amerikan Kültür Koleji Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Izmir Amerikan Kültür Koleji Bursluluk Sınavı 2019. Kurum 2022 yılı kabul ve bursluluk sınavı tarihlerini açıkladı. Sınava 5, 6 ve 7.

İzmir Özel Türk Koleji Özel Okul Haberler & Duyurular
İzmir Özel Türk Koleji Özel Okul Haberler & Duyurular

Sınıflara kontenjanlar ölçüsünde öğrenci kabul sınavı ve 'sonrasında uygulanan öğrenci tanıma sınavı' ile bunlardan sonra geçekleştirilen rehberlik değerlendirme sonucu'na göre öğrenci kabulu gerçekleştirilir. Bu burs öğrencinin ihtiyacına göre farklı oranlarda sunulmaktadır. Kurumumuz, çocuklarımızı toplum ve insanlık için üstün değerlere ve niteliklere sahip, iyi eğitimli, yaşam boyu öğrenen, yeniliklere açık, iş dünyasında ve sosyal hayatta fark oluşturan, topluma örnek teşkil eden bireyler olarak geleceğe hazırlamayı, öğrencilerimizin bilim ve teknikte, kültür ve.

İzmir Özel Türk Koleji Özel Okul Haberler & Duyurular

Öğrencinin adı soyadı öğrenci cep telefonu numarası öğrenci tc kimlik numarası öğrencinin şuanda öğrenim gördüğü okul Sınıfta okumakta olan öğrenciler katılabilecek. Özel okullar için bursluluk sınav tarihleri 2020 makalemizde özel okullar için yayınlanan sınav tarihlerine ulaşabilirsiniz. 2019 yılında yapılacak olan bursluluk sınavı.

← petek koleji bursluluk sınavı 2020petek koleji bursluluk sınavı 2020 →