Izmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Izmir Türk Koleji Bursluluk Sınavı 2018. Sınıflarında okuyan öğrenciler ile resmi ve özel ortaokulların 8. Sonuç ekranında yer alan bilgiler öğrencinin sınav sonuçlarıdır.

Okyanus Koleji Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul
Okyanus Koleji Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul

Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan bursluluk sınavı sonucunda okul yönetimince belirlenen oran ve kontenjanlarda burs verilmektedir. Sınav 3 mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınıflarında okuyan öğrenciler ile resmi ve özel ortaokulların 8.

Okyanus Koleji Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul

“birlikte yaşa, birlikte öğren” yatılı eğitimimiz sayesinde türkiye’nin her yerinden gelen öğrenciler aci’ın köklü bir geçmişe dayanan eğitiminden faydalanıyor. Sinav tv sinav net sinav store sinav yayin outside franchise lgs/yks tam i̇sabet bursluluk sonuç franchise başvuru buca kurumsal hakkimizda başkanimizin mesaji the okul kali̇te poli̇ti̇kamiz eği̇ti̇m akademi̇k eği̇ti̇m i̇ngi̇li̇zce eği̇ti̇mi̇ her saat side to. Sınav sonucunuzu öğrenmek için, link e tıklayarak, sınava giren öğrencinin tc kimlik numarasını girmeniz gerekmektedir. Ortaokulda uygulanan burs imkanı öğrencinin olumsuz davranış sebebiyle ceza almaması durumunda dört yıl boyunca geçerlidir.

← akıllı kolej bursluluk sınavıakıllı kolej bursluluk sınavı →