Işkur Işbaşı Eğitim Programı Katılımcı Devam Çizelgesi 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Işkur Işbaşı Eğitim Programı Katılımcı Devam Çizelgesi 2019. Size uygun iş, kurs ve programlar ile diğer i̇şkur hizmetlerinden faydalanmak için iş arayan kaydınızı aktife almanız gerekmektedir. İşsizler program sonunda da istihdam ediliyor.

İŞKUR ve BİK’ten basın sektörüne istihdam desteği Sadece
İŞKUR ve BİK’ten basın sektörüne istihdam desteği Sadece

Feshedilmesi durumunda eğitimi sona eren katılımcı il müdürlüğünün uygun. A) katılımcının i̇şbaşı eğitim programından usulüne uygun şekilde yararlanmasını ve deneyim sahibi olmasını sağlamak üzere gerekli mesleki bilgiye ve deneyime sahip en az bir sorumlu belirlemek ve belirlenen sorumlu tarafından her bir katılımcı için aylık olarak doldurulması gereken i̇şbaşı eğitim programı katılımcı 3, bu çizelge işkur a gönderilmeyecektir.

İŞKUR ve BİK’ten basın sektörüne istihdam desteği Sadece

İş arama statünüz pasif durumdadır. Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak. 2019 yılına az bir süre kala, hem 2018 yılı için hem de 2019 yılında geçerli olmak üzere i̇şkur işbaşı eğitim programı ile ilgili başvuru şartlarını, maaşların ne zaman yatacağını, ne kadar süreyle programdan yararlanılacağını, programın avantajlarını ve daha benzeri birçok konuyu burada işleyeceğiz. İşkur 15 şehirde günlük 163 lirayla i̇şbaşı eğitim programları.

← yüksek orta alçak gerilim çizelgesiyüksek orta alçak gerilim çizelgesi →