Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı 2019. 2019 yılının ilk bursluluk sınavını geçen yıl olduğu gibi bu yılda nevşehir’in ilk koleji olan kardelen koleji yapıyor. Kardelen kolejine kabul sınavı olarak da bilinen sınavlar, pandemi kapsamında üst düzey sağlık önlemleri alınarak gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin 23 Nisan Resim Sergisi
Öğrencilerimizin 23 Nisan Resim Sergisi

Kardelen eğitim kurumları son yıllarda büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle yürütülen bursluluk sınavları ile 2020 yılının da ilk bursluluk sınavını yapmış oldu. 2019 yılının ilk bursluluk sınavını geçen yıl olduğu gibi bu yılda nevşehir’in ilk koleji olan kardelen koleji yapıyor. Sınavlarda başarılı olan öğrencilere %100’e kadar burs imkanı sağlanacaktır.

Öğrencilerimizin 23 Nisan Resim Sergisi

Kardelen eğitim kurumları, liselere geçiş sınavları tercih sonuçlarında elde ettiği kitlesel başarıları ile farkını ortaya koydu. Kardelen koleji öğretmen ve personellerinin özverili çalışması ile yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen sınava nevşehir halkı büyük ilgi. Kardelen koleji, her yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen koleji’nden i̇stiklal marşı’nın kabulü ve mehmet akif ersoy’u anma mesajı.

← kültür koleji bursluluk sınavı 2020 sonuçlarıkültür koleji bursluluk sınavı 2020 sonuçları →