Kaymakamlık Sınavı Puan Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Kaymakamlık Sınavı Puan Hesaplama 2019. İçişleri bakanlığı kaymakam adaylığı giriş sınavı. Kaymakamlık sınavı yıllara göre soru dağılımı.

Lgs Puan Ve Yüzdelik Dilim Hesaplama / Lgs Puan Hesaplama
Lgs Puan Ve Yüzdelik Dilim Hesaplama / Lgs Puan Hesaplama

Anayasa hukukundan 13 soru gelir. Yazılı sınav sonuçlarını paylaşmış olan adayların puanları ve sıralamalarına göre 2019 kaymakam adaylığı yazılı sınavında başarılı olarak i̇çişleri bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanan 400. İçişleri bakanlığı, kaymakam adaylığı nihai başarı listesini açıkladı.

Lgs Puan Ve Yüzdelik Dilim Hesaplama / Lgs Puan Hesaplama

Yazılı sınav sonuçlarını paylaşmış olan adayların puanları ve sıralamalarına göre 2019 kaymakam adaylığı yazılı sınavında başarılı olarak i̇çişleri bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanan 400. Ortalama 100 alım yapılmakta ve sınavı 4 katı aday kazanmaktadır. * hakimlik sınavlarında yanlış doğruyu götürmemektedir. Yazılı sınav sonuçlarını paylaşmış olan adayların puanları ve sıralamalarına göre 2019 kaymakam adaylığı yazılı sınavında başarılı olarak i̇çişleri bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanan 400.

← yös sınavı puan hesaplamayös sınavı puan hesaplama →