Konya Açı Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Konya Açı Bursluluk Sınavı 2020. 1993 yılından beri eğitim sektörü içinde yer alan açı eğitim kurumları geniş yayın yelpazesi ve ülke genelindeki kurumları ile bilinen ve güvenilen bir marka olmuştur. Lütfen geçerli bir değer giriniz.

2020 İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı
2020 İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı

Kayıt ve detaylı bilgi için : Eğitimde marka isimlerden olan açı koleji, 2019 2020 eğitim öğretim yılı için ödüllü bursluluk sınavı düzenliyor. Kurumsallaşma sürecinde, ankara sıhhıye strazburg caddesi’nde, 1993 yılında altı derslikten oluşan mütevazı bir yapıda öğretime başladı.kurulduğu tarihten bu yana açı eğitim kurumları, şubeleri ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile önemli bir noktaya gelmiştir.türkiye genelinde yapmış olduğu büyük sınav…

2020 İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı

1993 yılından beri eğitim sektörü içinde yer alan açı eğitim kurumları geniş yayın yelpazesi ve ülke genelindeki kurumları ile bilinen ve güvenilen bir marka olmuştur. Kayıt ve detaylı bilgi için : Sınav konu dağılımları için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz. Kişisel verilerin korunması hakkındaki bilgilendirme yazısını okudum ve onaylıyorum.

← 2019 devlet bursluluk sınavı2019 devlet bursluluk sınavı →