Konya Boğaziçi Koleji Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Konya Boğaziçi Koleji Bursluluk Sınavı 2019. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 sınıfları kapsamaktadır. Bursluluk sınavında başarı gösteren öğrencilere %10 ile %100 arasında değişen burs imkanı tanınacak.

Konya Özel Lale Koleji
Konya Özel Lale Koleji

Öğrenciler burs kazanıp özele okullarda eğitim alabilme için yarışacak. Boğazi̇çi̇ okullari bursluluk sinavi tari̇hi̇ boğaziçi okulları bünyesinde burslu okuma şansı yakalayacak öğrencileri 16 şubat 2019 tarihinde gerçekleştireceği bursluluk sınavı ile belirleyecek. Kabul ve bursluluk sınavı tüm kolej ve kurslarımızda pandemi şartlarına uygun olarak gruplar halinde gerçekleştirecektir.

Konya Özel Lale Koleji

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Telefon bilgilerini 0 koymadan 5xxx şeklinde giriniz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Si̇stem koleji̇'nde 18 ayri dalda kurslarimiz sürüyor.

← 5 sınıf bursluluk sınavı soruları 2019 cevap anahtarı5 sınıf bursluluk sınavı soruları 2019 cevap anahtarı →