Kpss Alan Puan Hesaplama 2013

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Alan Puan Hesaplama 2013. İşinize yarayacağını düşündüğümüz faydalı bir uygulamayı sizlerle paylaşıyoruz: Üst kademe kadrolara atanabilmek için yapılan a grubu sınavı ile 48 puan türünüz hesaplanmaktadır.

Özel Kıvanç Dağ
Özel Kıvanç Dağ

2018 kpss'de adayalar daha başarılıydı/sorular daha kolaydı ve 77 net çıkartan 84 puan alabildi. Kpss öğretmenlik öabt puan hesaplama adayın ilgili testlerde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız.

Özel Kıvanç Dağ

Eğitim bilimleri testi 80 sorudan, öğretmen alan bilgisi testi (öabt) 75 sorudan oluşmaktadır. İşinize yarayacağını düşündüğümüz faydalı bir uygulamayı sizlerle paylaşıyoruz: 2021 kpss sınavına hazırlanıp öabt’ye de girecek olanlar için hazırladığımız online kpss lisans öabt puan hesaplama robotumuz aktiftir. 7,8% (20 ile 30] net

← kpss net puan hesaplama 2013kpss net puan hesaplama 2013 →