Kpss Eğitim Bilimleri Puan Hesaplama 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Eğitim Bilimleri Puan Hesaplama 2016. Nasıl fen bilimleri öğretmeni olunur? 1) öğretim i̇lke ve yöntemleri %26 (21 soru) 2) sınıf yönetimi %6 (5 soru) 3) öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı %6 (5 soru) 4) program geliştirme %6 (5 soru) 5) ölçme ve değerlendirme %15 (12 soru) 6) öğrenme psikolojisi %15 (12 soru) 7) gelişim psikolojisi.

Diş hekimliğinde uzmanlık için DUS isteniyor
Diş hekimliğinde uzmanlık için DUS isteniyor

Puanlarda ± 1 puan farklar olabilir. Hesaplayacağınız puan türünü seçtikten sonra, işaretlediğiniz soru sayısını ve yanlış sayınızı girip hesapla tuşunu tıklayın. Kpss'de her bir test bölümünden yapmış olduğunuz netler kullanılarak puanlarınız hesaplanmaktadır.

Diş hekimliğinde uzmanlık için DUS isteniyor

Asp’lara ilişkin aritmetik ortalama ile standart kayma hesaplanarak aşağıdaki formül ile kpss puanı hesaplanır. Kpss uzaktan eğitim hizmetini öabt, gk gy, eğitim bilimleri, dgs alanlarında yıllardır profesyonel bir şekilde sürdürmekteyiz. Nasıl fen bilimleri öğretmeni olunur? Eğitim bilimleri ve genel yetenek genel kültür eğitimlerini kapsayan, kpss öğretmenlik sınavına hazırlık kursları.

← tyt puan hesaplama yerleştirmetyt puan hesaplama yerleştirme →