Kpss Ortaöğretim Puan Hesaplama 2010

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Ortaöğretim Puan Hesaplama 2010. 2012 yılı itibariyle ortaöğretim ve önlisans mezunlarına yönelik yapılacak kpss için netlerinize göre puan hesaplama motoru. Kpss ortaöğretim puan hesaplama 2022.

Deneme Çöz YKS, LGS, DGS, KPSS Sınavları
Deneme Çöz YKS, LGS, DGS, KPSS Sınavları

2010 kpss ortaöğretim sınavından netlerinize göre yaklaşık puanınızı hesaplamak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. 2010 kpss önlisans puanınızı hesaplamak için tıklayınız. Bu da demek oluyor ki sınav netlerine göre gelen puanlar her yıl değişiyor.

Deneme Çöz YKS, LGS, DGS, KPSS Sınavları

Yanlış sayılarını boş bırakıp, doğru sayısı kutucuklarına netleri yazarak da hesaplama yapabilirsiniz. Önceki yıllar kpss i̇statistikleri arşivi; Sitemizde çıkmış sorularla birlikte bölümlerin atama taban puanlarını görebilir , puan hesaplamaları yapabilir , online soru çözüm sayfalarımızda sınav benzeri sorular çözebilir ve bizim yapmış olduğumuz youtube soru çözüm videolarını da izleyebilirsiniz. Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız.

← 10 sinif puan hesaplama10 sinif puan hesaplama →