Kpss Puan Hesaplama B Grubu 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Puan Hesaplama B Grubu 2016. Bu puan genel kültür ve genel yetenek bileşenlerinden oluşur. Lisans ve önlisans öğrencilerimiz için yaptığımız bu çalışma kpss 2018 sürecinde yol gösterici olacaktır.kpss sürecinde ki öğrencilerimiz sınav döneminde kafalarının bir köşesinde her zaman net puan hesabı yapmaktadır.

KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler
KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler

Kpss önlisans puanı hesaplama robotu üzerinden; Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız. 2018 yılında yapılacak olan yeni bir b grubu sınava kadar geçerli olacak.

KPSSA adayları hangi testleri almalı? Haberler

Puan hesaplama ☆ bütün puan hesaplamaları ösym verileri kullanılarak, 0.001 hata ile hesaplanmaktadır. Öğretmen (p10) 2019, 2018, 2017, 2016, 2015 yılları. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. Yukarıdaki listede 2014 kpss yapıldıktan sonra 2016 ve 2018 kpss tarihine kadar 4 yıl boyunca yapılan atamaların sonuçlarının tam listesidir.

← analiz yayıncılık puan hesaplama 3.sınıfanaliz yayıncılık puan hesaplama 3.sınıf →