Kpss Puan Hesaplama Ortaöğretim 2006

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Puan Hesaplama Ortaöğretim 2006. Kpss ortaöğretim çıkmış sorular pdf i̇ndir (tüm sınavlar) kpss ortaöğretim alanı için yapılan geçmiş yıllara ait sınav sorularını ve cevaplarını indirme bağlantıları eklenmiştir. Sınav adaylar bu sınavlarda puanlarını hesaplamanın yanı sıra ortala hesaplama programlarını da kullanabilirler.örneğin üç sbs puanının ortalamasını hesaplamak isteyen adaylar yandaki sbs puanı ortalaması hesaplama linkini.

Obp Nedir Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) Nasıl
Obp Nedir Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) Nasıl

48 net 70 puan 58 net 80 puan 73 net 85 puan şeklinde bir sonuç elde etmeniz mümkündür. Kpss ortaöğretim puan hesaplama aracı için buraya tıklayın. Kpss ortaöğretim puan hesaplama 2020 robotu ile p94 puanınızı öğrenebilirsiniz.

Obp Nedir Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP) Nasıl

Yanlış sayılarını boş bırakıp, doğru sayısı kutucuklarına netleri yazarak da hesaplama yapabilirsiniz. Kpss ortaöğretim/lise düzeyinde sınava giren adayların 70 puan alabilmeleri için ortalama olarak 48. Kpss p1, genel yetenek testinin % 70, genel kültür testinin ise %30 etkilediği bir puan türüdür. Ösym verilerinden yararlanılarak hazırlanan puan hesaplama programımız, ilgili yılın tahmini puanlarını vermektedir.

← toplam teog puan hesaplama 2017toplam teog puan hesaplama 2017 →