Kpss Puan Hesaplama Osym 2016

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Puan Hesaplama Osym 2016. Kpss lisans puanınızı hesaplarken ösym tarafından yayınlanan kpss sayısal veriler kullanılmaktadır. En doğru 2018, 2020 kpss puanını bu sayfadan hesaplayabilirsiniz.

Android Icin Sinav Puan Hesapla Apk Yi Indir
Android Icin Sinav Puan Hesapla Apk Yi Indir

Genel yetenek gibi her testte, yanlış cevap sayısından doğru cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak orijinal puan elde edilir ve bu puanların ortalaması ve standart sapması. Yorumlar (son 25 cevap) ( sinan güzel tarafından cevaplanan soru sayısı: Kpss puanı hesaplamak için doğru ve yanlış sayılarınızı girip kpss puan hesapla butonuna tıklayınız.

Android Icin Sinav Puan Hesapla Apk Yi Indir

Adaylar başvurularını, 11 şubat 2022 tarihinden itibaren elektronik ortamda ösym başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat. Kpss 2016 sınavına az bir süre kala adayları büyük bir heyecan sardı. Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız. Fikir vermesi amacıyla hesaplamaya eklenmiştir.

← alman lisesi puan hesaplamaalman lisesi puan hesaplama →