Kpss Puan Hesaplama Öğretmenlik 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Puan Hesaplama Öğretmenlik 2017. 2017 kpss p10 puan türü öğretmen atamalarında kullanılan bir puan türüdür. Kpss sınavına lisans düzeyinden giren aday eğer tahmini kpss öğretmenlik puanını hesaplamak istiyorsa kpss öğretmenlik puan hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ Gastronomi Bölümü
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ Gastronomi Bölümü

Bunun için de haberimizde yer alan kpss puan hesaplama robotuna tahmini doğru yanlış sayınızı yazarak puanınızı görebilirsiniz. Bu uygulama, atamabilgisi (tarafımızdan) tarafından microsoft excel aracılığıyla hazırlanmıştır ve boyutu yaklaşık olarak 17 kb'tır. Sayfanın devamında bu konu hakkında merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ Gastronomi Bölümü

Kpss puan hesaplama sitemiz üzerinden kpss ile ilgili tüm hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. Her bir test bölümünde yapmış olduğunuz net sayısı, doğru cevaplamış olduğunuz soru sayısından yanlış cevaplamış olduğunuz soru sayısının dörtte birinin çıkarılmasıyla hesaplanır. Sınavda yer alan her test kendi içinde değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Puan hesaplama ☆ bütün puan hesaplamaları ösym verileri kullanılarak, 0.001 hata ile hesaplanmaktadır.

← yks puan hesaplama 2019 goyks puan hesaplama 2019 go →