Kpss Uzman Puan Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Kpss Uzman Puan Hesaplama 2017. 2018 kpss'de 79 net ve zor bir sınav olan 2016 kpss'de 68 netle geldi. Hesaplayacağınız puan türünü seçtikten sonra, işaretlediğiniz soru sayısını ve yanlış sayınızı girip hesapla tuşunu tıklayın.

Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama YKS Puan Hesaplama
Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama YKS Puan Hesaplama

Aşağıdaki hesaplama aracında engelli kamu personeli seçme sınavı puanını hesaplamak istediğiniz kişinin sınava hangi düzeyden girdiğini seçtikten sonra genel yetenek ile genel kültür testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını da girerek hesapla butonuna basınız. Ösym 2017 yılında kpss a grubu puan türlerinde değişikliğe gitti. Alımlar gerçekleştikçe listemiz güncellenecek ve düzeltilecektir.

Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama YKS Puan Hesaplama

Hesaplayacağınız puan türünü seçtikten sonra, işaretlediğiniz soru sayısını ve yanlış sayınızı girip hesapla tuşunu tıklayın. 2017 yeni kpss p42 puan türü çalışma ekonomisi ağırlıklı olmakla birlikte, hukuk, i̇ktisat ve maliye alanları da bu hesaplamada yer almaktadır. Eski sistemde p35 puanına benzer bir test ağırlığı bulunan bu puan türü kurumların en çok kullanacağı; Bildiğiniz üzere 2017 yılında kpss puan türleri önemli biçimde değişti.

← 2010 ygs puan hesaplama motoru2010 ygs puan hesaplama motoru →