Lise Mezuniyet Puanı Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Lise Mezuniyet Puanı Hesaplama 2017. Açık öğretim lisesine gidiyorum ve mezun olmama çok az kaldı.merak ettiğim bir konu var. Açık öğretim lisesine gidiyorum ve mezun olmama çok az kaldı.merak ettiğim bir konu var.

karatay
karatay

Açık lise diploma notu hesaplamasında başarılı olduğunuz derslere bakılır. Diploma not/puanının, öğretim süresince alınan ve başarılı olunan derslerin ağırlıklı kredi not/puanları toplamının, aynı derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünmesiyle elde edilir. Merhaba ben açık lisede okuyorum ve ayrıca ygs sınavına hazırlanıyorum ygs ye girebilme şansım var ek sınavlar da dahil mezun olabiliyorum bu sene ve açık liseden ek sınava kalıpda mezun olanlar için üniversite kayıt tarihleri uzatılıyor açık liseler için ve diploma daha çıkmadğı için çıkma belgesiyle kayıt yaptırılabiliyor.

karatay

Diploma not/puanının, öğretim süresince alınan ve başarılı olunan derslerin ağırlıklı kredi not/puanları toplamının, aynı derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünmesiyle elde edilir. Lise mezuniyet puanı nasıl hesaplanır? Acaba açık lise diploma notu nasıl hesaplanıyor? Lise mezuniyet puanı hesaplanırken, yılsonu başarı puanlarının ortalaması alınır ve ortaöğretim başarı puanının hesaplanması için kullanılır.

← deneme puan hesaplama tytdeneme puan hesaplama tyt →