Lise Mezunıyet Puanı Hesaplama 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Lise Mezunıyet Puanı Hesaplama 2019. Sınıflar için üstün başarı belgesi ve i̇stiklal marşı okuma belgesi. Lise mezuniyet puanı hesaplama bu sayfada lise mezuniyet puanınızı (ortaöğretim bitirme notu) hesaplayabilirsiniz.

Obp Hesaplama Ortaokul Obp Orta Ogretim Basari Puani
Obp Hesaplama Ortaokul Obp Orta Ogretim Basari Puani

Üniversitelerin 4'lük not ortalamasını 100'lük puan sistemine çevirme konusunda yaşadığı sıkıntılar göz önüne alınarak yükseköğretim kurulu (yök) tarafından yeni bir düzenleme yapıldı ve konuya kesinlik kazandırıldı. %10 kadar liseye lgs sınavı sonucuna. Şimdi de obp puanının nasıl bulunduğuna bakalım:

Obp Hesaplama Ortaokul Obp Orta Ogretim Basari Puani

Üniversite kampüsünüze yakın özel yurt fiyatları için tıklayınız 2021 lise taban puanları, yüzdelik dilimleri, lgs taban puanları 2021 , i̇llere lise puanları 2021, lgs yerleştirme puanları 2021, fen liseleri, anadolu liseleri, meslek liseleri, anadolu öğretmen liseleri si̇temi̇zde bulunan bütün veri̇leri̇n hepsi̇ en son güncel veri̇lerdi̇r.kaynağimiz meb’i̇n. Lgs sınavına girmiş veya girecek olan arkadaşlar için lise taban puanları üzerine çok güzel bir liste oluşturduk. Sınıflar için üstün başarı belgesi ve i̇stiklal marşı okuma belgesi. Açık öğretim lisesinden mezun olabilmek için aşağıdaki 4 şartın tümünün yerine getirilmesi gerekir.

← mf 3 puan hesaplama okul puanıylamf 3 puan hesaplama okul puanıyla →