Lys Fem Puan Hesaplama 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Lys Fem Puan Hesaplama 2015. Ygs lys puan hesaplama robotu online olarak hizmet vermekle birlikte 2015 lys ygs puan hesaplama özelliğine göre güncel verilerden hareketle (katsayılar, sp) tasarlanmıştır. Ygs puan hesaplama işlemleri için özenle geliştirilmiş olan ygs puan hesaplama aracını kullanmak için ilgili alanlardaki doğru ve yanlış sayılarını ilgili kutulara yazdıktan sonra hesapla butonuna basmanız yeterli.lys puanınızı hesaplamak istiyorsanız lys.

Savaşın Ortasındaki Çocuklar
Savaşın Ortasındaki Çocuklar

Fem dershaneleri ygs lys puan hesaplama için: Obp, türkiye geneli değerlendirmeye esas alınarak,ortaöğretim bitirme notları (100 üzerinden diploma notu) 5 ile çarpılarak ortaöğretim başarı puanına (obp) dönüştürülecektir. Değerleri girdikten sonra hesapla tuşunu tıklayın.

Savaşın Ortasındaki Çocuklar

Lys puanınızı net sayınız ile hesaplamak isterseniz hesaplama yöntemini net sayısı girerek olarak değiştirin. İlgili sınavlara katılan ve en az 0,5 net elde ederek puanı hesaplanabilen adaylardan en kötü sonuca sahip olan aday 100, en iyi sonuca sahip olan aday (ya da adaylar) 500 olacak şekilde lys ham puanları hesaplanacaktır. Fem dershaneleri ygs lys puan hesaplama için: Bu nedenle burayı (başka sitelerden.

← ygs lys puan ve sıralama hesaplama okul puanıylaygs lys puan ve sıralama hesaplama okul puanıyla →